Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι

Συχνά πυκνά, ο σολομός σερβίρεται  με σπανάκι και λεμόνι. Μαζί όμως συνδυάζονται τέλεια και μαζί συντροφεύουν τις ταλιατέλες. Όλα αυτά διαθέσιμα σε ένα πιάτο, το οποίο απαιτεί μόλις 8 υλικά και πολύ λίγο χρόνο.

loading...

Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Μερίδες: 2

Υλικά

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200γρ φρέσκο σπανάκι
  • 300γρ ξινή κρέμα (sour cream)
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 3 κ,σ, χυμό λεμονιού
  • 250γρ βρασμένες ταλιατέλες ή χυλοπίτες.
  • 300γρ φρέσκο σολωμό σε κυβάκια

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το σπανάκι. Μόλις μαραθεί ρίχνουμε την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Προσθέτουμε το λεμόνι και αφήνουμε την κρέμα μας να πάρει μια βράση.
  3. Προσθέτουμε τον σολομό και τα ζυμαρικά μας και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα.

No Replies to "Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.