Σνίτσελ από μοσχαρίσιο κρέας

 

loading...

Σνίτσελ από μοσχαρίσιο κρέας

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά

Υλικά

  • 500 γρ Κρέας μοσχαρίσιο
  • 3 κουταλιές της σούπας Βούτυρο λιωμένο για το τηγάνισμα
  • 100 γρ Κασέρι
  • 2 Αυγά χτυπημένα
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι -πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.
  2. Τρίβουμε το τυρί σε ένα ρηχό πιάτο, σε άλλο ρηχό πιάτο βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά και σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, τα χτυπάμε ενώ τα αραιώνουμε με λίγο νερό και με λίγο λιωμένο βούτυρο.
  3. Παίρνουμε ένα- ένα τα σνίτσελ τα βουτάμε στο τριμμένο τυρί, πιέζουμε να κολλήσει επάνω τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
  4. Κατόπιν τα βουτάμε στα αυγά και εν συνεχεία στην φρυγανιά (πιέζουμε να κολλήσει καλά η φρυγανιά).
  5. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα χρυσόξανθο.
  6. Όταν τηγανιστούν τα τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.

No Replies to "Σνίτσελ από μοσχαρίσιο κρέας"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.