Πόριτζ (Porridge)

Το πόριτζ είναι η αγγλική έκδοση του ελληνικού πλιγουριού βρώμης.

loading...

Πόριτζ (Porridge)

Χρόνος προετοιμασίας: 1 λεπτό
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Μερίδες: 1

Υλικά

  • 50γρ νυφάδες βρώμης
  • 350ml φρέσκο γάλα
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζουμε το γάλα και το αλάτι σε ένα κατσαρολάκι και το βράζουμε.
  2. Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε την βρώμη και την βράζουμε για 5 λεπτά περίπου. Ανακατεύουμε συχνά ώστε να μη κολλήσει στο πάτο της κατσαρόλας.

No Replies to "Πόριτζ (Porridge)"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.