Ντομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

 

 

loading...

Ντονάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: -

Υλικά

  • 4-5 μεγάλες ντομάτες
  • 300 γρ. τόνος σε νερό
  • 150 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Στραγγίζουμε τον τόνο.
  2. Προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο.
  3. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  4. Πλένουμε τις ντομάτες, τις ανοίγουμε γύρω-γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι.
  5. Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.
  6. Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους.
  7. Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.

No Replies to "Ντομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.