Κεφτεδάκια

 

Μια συνταγή για υπέροχα και αφράτα κεφτεδάκια για να είστε σίγουροι ότι μικροί και μεγάλοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους

loading...

Κεφτεδάκια

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά

Υλικά

  • 500 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος
  • 250 γρ Κιμάς χοιρινός
  • 2 Αυγά
  • 2 Κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 φλυτζανι του καφέ Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 φέτες Ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο και στυμένο
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κύμινο
  • Ρίγανη
  • 2 κουταλιές σούπας Λάδι
  • 2 σκελίδες Σκόρδο κοπανισμένο
  • 1 κουταλάκι γλυκού Μουστάρδα
  • Για το αλεύρωμα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  2. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα.
  3. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.

No Replies to "Κεφτεδάκια"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.