Γιαπωνέζικο σουφλέ τσιζκέικ

 

 

Ένα διαφορετικό τσιζκέικ σουφλέ από την Ιαπωνία.

Τόσο πολύ αφράτο που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

loading...

Γιαπωνέζικο σουφλέ τσιζκέικ

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά

Υλικά

  • 3 αβγά
  • 120 γρ λευκή σοκολάτα
  • 120 γρ κρέμα τυρί

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους
  2. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί
  3. Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα
  4. Ανακατέψτε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τους κρόκους των αβγών και την κρέμα τυρί.
  5. Βάλτε το μείγμα σας σε ένα βαθύ αντικολλητικό ταψάκι, το οποίο το τοποθετείτε σε ένα μεγάλο και βαθύ ταψί και το γεμίζετε με καυτό νερό μέχρι την μέση.
  6. Ψήνετε το cheesecake σε τρεις διαφορετικούς χρόνους και τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες!
  7. Για 15 λεπτά στους 170, έπειτα ακόμα 15 λεπτά στους 160 και τέλος σβήνετε τον φούρνο και το αφήνετε μέσα για άλλα 15 λεπτά.
  8. Το βγάζετε από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει, ξεφορμάρετε και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη!

No Replies to "Γιαπωνέζικο σουφλέ τσιζκέικ"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.