Diavolo Pleurotous

 

Εκλεκτός μεζές για όσους λατρεύουν τα μανιτάρια αλλά και το καυτερό…

 

 

loading...

Diavolo Pleurotous

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Μερίδες: 2

Υλικά

  • 500γρ φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Μπόλικο αλάτι
  • 6 φρέσκες πιπεριές (ή αποξηραμένες) τσίλι
  • Μιξ πιπεριών (μαύρο, άσπρο, ροζ) αλεσμένο
  • μπόλικο μπούκοβο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μανιτάρια, κομμένα με το χέρι ανά κοτσανάκι. Προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά σε μέτρια προς δυνατή, και μόλις ζεσταθεί καλά (όχι να κάψει), ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε σε 3 δόσεις.
  3. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και τα απολαμβάνουμε.

No Replies to "Diavolo Pleurotous"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.